Distributieriem kopen en vervangen

Draagarmsets

Diverse draagarmsets

Remsets

Diverse remsets

Schokdempersets

Diverse schokdempersets

Tuning

Haal het beste uit uw auto.

Specials

Olie, vloeistoffen en speciale aanbiedingen!

Een nieuwe distributieriem kopen

De distributieriem bevindt zich in het hart van de motor en zorgt voor de aandrijving van de auto. De distributieriem is een getande riem die zorgt dat de ‘krukas’ de ‘nokkenas’ aandrijft. De distributieriem van een auto slijt snel en gaat na een vastgesteld aantal kilometers/draaiuren kwalitatief gezien snel achteruit. Het is zelfs mogelijk dat deze ongemerkt breekt of scheurt, geen prettige gedachte. Franssen CarParts biedt distrubieriemen aan om te kopen. Deze kunt u dan zelf (laten) vervangen.

Distributieriem vervangen, zelf doen?

Zelf de distributieriem vervangen is mogelijk, zeker voor echte liefhebbers van sleutelen aan auto’s. Het is ook mogelijk om de riem te laten vervangen door een monteur, dan is het wel verstandig om te kiezen voor onze distributieriemen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ons advies aan u, in het kader van geld besparen, is om direct te kiezen voor een distributieset: een distributieriem, omkeerrollen en spanrollen. Wel zo voordelig!

Direct uw distributieriem kopen en vervangen!

Bekijk direct alle distributieriemen in onze webshop! Maak eenvoudig een juiste beslissing door onze kenteken invoer. Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u over een speciek onderwerp advies? Aarzel dan niet! Op werkdagen zijn wij voor u telefonisch bereikbaar van 09.00-20.00 uur. Bel hiervoor naar: 043 - 7370137. Ons contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u.

Website door Forwart sitemap