Draagarmen en draagarmrubbers

Draagarmsets

Diverse draagarmsets

Remsets

Diverse remsets

Schokdempersets

Diverse schokdempersets

Tuning

Haal het beste uit uw auto.

Specials

Olie, vloeistoffen en speciale aanbiedingen!

Wat zijn draagarmen en draagarmrubbers?

Een draagarm auto is een stang- of triangelvormig stalen of aluminium onderdeel en fungeert als het verbindt stuk tussen de fuseekogel en de carrosserie. Er is ook een verschil tussen nieuwe auto’s en oudere modellen: bij de modernere auto’s heeft de draagarm de vorm van een driehoek of triangel, bij oudere auto’s is de vorm meer stangachtig. Dankzij de draagarmrubber is er speling tussen de draagarmen, waardoor het chassis niet verwrongen raakt bij het nemen van een bocht. Het is dan ook verstandig om regelmatig draagarmrubbers vervangen, deze staan onder grote spanning en slijten daardoor snel.

Kiezen voor draagarm vervangen

Het is ook verstandig om de draagarm zelf te vervangen. Hoewel het rubber het meest onder spanning staat, kan ook de draagarm slijten. De juiste draagarm bestellen kan op onze website, doordat u uw model auto aanklikt en zo de juiste arm te zien krijgt.

Draagarm(rubber) voor uw auto bestellen!

Bekijk direct alle draagarmen en -rubbers op onze website! Maak snel en gemakkelijk een juiste beslissing door uw auto te selecteren en daarna een draagarm(rubber) ter vervanging te kiezen. Heeft u een vraag of opmerking of wilt u liever een advies? U kunt op werkdagen van 09.00-20.00 uur telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 043 - 7370137. Of vul ons contactformulier in.

Website door Forwart sitemap