Fuseekogel vervangen

Draagarmsets

Diverse draagarmsets

Remsets

Diverse remsets

Schokdempersets

Diverse schokdempersets

Tuning

Haal het beste uit uw auto.

Specials

Olie, vloeistoffen en speciale aanbiedingen!

Waarom wordt de fuseekogel vervangen?

Een fuseekogel is onderdeel van de fusee van een auto en is een kogelgewricht dat zware onderdelen kan laten draaien, terwijl tegelijkertijd een op- en neergaande beweging wordt overbrugd. Dit komt ook tot uiting in de functie van de gehele fusee, die ervoor zorgt dat de wielophanging van de auto kan draaien. Hierdoor kan de auto daadwerkelijk bestuurd worden. In de loop der tijd ontstaat er speling bij de kogel, waardoor deze moet worden vervangen. Ook een kapotte rubberhoes is een reden om de fuseekogel te vervangen.

Nieuwe fuseekogel vinden

Een nieuwe fuseekogel is snel en gemakkelijk online te vinden en bestellen. Zo vindt u op onze website een overzicht aan kogels, waar u zelf een selectie in maakt. U stelt zelf in welk merk en model auto u rijdt, waarna u de voor uw voertuig passende fuseekogel of fuseekogels te zien krijgt. Hierdoor maakt u een beslissing op grond van geschiktheid.

Uw geplaatste bestelling met daarin fuseekogels en wellicht andere auto-onderdelen, wordt zo snel mogelijk bezorgd. Waar mogelijk maken wij gebruik van bezorging per post, maar dit gaat niet met alle onderdelen. In andere gevallen zullen wij de keuze van verzending maken. Hierbij houden wij service in ons achterhoofd. Dit komt ook tot uiting in ons buitenlandbeleid: het is zelfs mogelijk om car parts in het buitenland te laten bezorgen!

Vervangende fuseekogel bestellen

Bekijk direct alle fuseekogels op onze website! Maak snel en gemakkelijk een juiste beslissing door uw auto te selecteren en daarna een fuseekogel ter vervanging te kiezen. Heeft u een vraag of opmerking of wilt u liever een advies? U kunt op werkdagen van 09.00-20.00 uur telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 043 - 7370137. Of vul ons contactformulier in.

Website door Forwart sitemap