Katalysator kopen

Draagarmsets

Diverse draagarmsets

Remsets

Diverse remsets

Schokdempersets

Diverse schokdempersets

Tuning

Haal het beste uit uw auto.

Specials

Olie, vloeistoffen en speciale aanbiedingen!

De katalysator beschermt

De katalysator is één van de meest beschermende onderdelen van een auto, deze beschermt namelijk de gezondheid van de mens. Het doel van een katalysator is om schadelijke en gevaarlijke stoffen uit uitlaatgassen te verwijderen, waaronder stikstof en waterdamp. Een katalysator kopen bij Franssen CarParts was nog nooit zo eenvoudig!

Regelmatig katalysator vervangen

Het is dan ook verstandig om regelmatig de katalysator te vervangen, vanwege de belangrijke functie die deze heeft. Ons advies is om een katalysator kopen te combineren met een uitlaatpijp of uitlaat kopen, deze werken gezamenlijk nog effectiever.

Direct uw katalysator kopen en vervangen

Bekijk direct alle katalysators in onze webshop! Maak eenvoudig een juiste beslissing door onze kenteken invoer. U bent dan verzekerd van de juiste katalysator om deze te kopen en te vervangen. Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u over een speciek onderwerp advies? Aarzel dan niet! Op werkdagen zijn wij voor u telefonisch bereikbaar van 09.00-20.00 uur. Bel hiervoor naar: 043 - 7370137. Ons contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u.

Website door Forwart sitemap