Stuurdelen: Stuurbekrachtigingspomp en stuurkogel

Draagarmsets

Diverse draagarmsets

Remsets

Diverse remsets

Schokdempersets

Diverse schokdempersets

Tuning

Haal het beste uit uw auto.

Specials

Olie, vloeistoffen en speciale aanbiedingen!

Stuurbekrachtigingspomp vervangen

Eén veelvoorkomende activiteit bij een auto is de stuurbekrachtigingspomp vervangen. De stuurbekrachtigingspomp wordt gebruikt tijdens het rijden, waardoor deze sneller kan slijten. In het kader van veiligheid en gemak is het verstandig om deze tijdig te vervangen.

Stuurkogel vervangen en andere toebehoren

Er zijn ook andere stuuronderdelen die regelmatig vervangen, onderhouden of gerepareerd dienen te worden. Zo wordt de verbinding tussen het fuseestuk en de stuurstang gemaakt door een kogel, deze wordt gebruikt voor de wielhanging. De stuurkogel vervangen loont dan ook. Datzelfde geldt voor het stuurhuis vervangen, de metalen buis waarin de overbrenging zit die de draaiende beweging van de stuuras omzet in de sturende beweging.

Direct uw stuurbekrachtigingspomp / stuurkogel vervangen

Bekijk direct alle stuurbekrachtigingspompen en stuurkogels in onze webshop! Maak eenvoudig een juiste beslissing door onze kenteken invoer. U bent dan verzekerd van de juiste stuurbekrachtigingspomp / stuurkogel om deze te vervangen. Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u over een speciek onderwerp advies? Aarzel dan niet! Op werkdagen zijn wij voor u telefonisch bereikbaar van 09.00-20.00 uur. Bel hiervoor naar: 043 - 7370137. Ons contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u.

Website door Forwart sitemap