Retourbeleid

Franssen CarParts - Transparant en Klantgericht

Retourtermijn:

  • U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden de koop te annuleren. Deze termijn begint op de dag nadat u, of een door u aangewezen derde, het laatste artikel van uw bestelling heeft ontvangen.

Aanmelding Retour:

  • Voor het retourneren van artikelen dient u contact op te nemen met Franssen CarParts. Dit kan via e-mail (door in te loggen op uw klantaccount) of telefonisch. Hiermee meldt u uw intentie tot retour en krijgt u alle nodige informatie voor de verdere afhandeling.

Verpakking van het Product:

  • Om een succesvolle retour te garanderen, verzoeken we u het product in de oorspronkelijke verpakking terug te plaatsen. Verpak het vervolgens in een beschermende doos om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Voorwaarden voor Acceptatie van de Retour:

  • Retourneer het product in de originele verpakking.
  • Gebruik een beschermende doos voor de retourzending, vooral bij zware of breekbare artikelen.

Belangrijke Aanvullingen:

  • In geval van beschadiging of als de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, kan er sprake zijn van waardevermindering. Wij behouden ons het recht voor om deze waardevermindering in rekening te brengen.
  • Alle producten, inclusief autobanden, zijn onderhevig aan het herroepingsrecht, tenzij de wet expliciet uitzonderingen toestaat.

Let op: Volg deze richtlijnen zorgvuldig om te zorgen voor een vlotte en efficiënte afhandeling van uw retour.

 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is